matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadanie
human:
Proszę o rozwiązanie 3 krótkich i prostych zadań ze stereometrii. To jest bardzo łatwe, ale ja jestem po prostu humanem i cały czas mi źle wychodzi. Tutaj link do zdjęcia. Zadania 19, 20 i 21.
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=63e4022fad&view=att&th=13b8b2ad0ee96792&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_w0AAHn_gfs4PNq1ckCeC-&sadet=1355250514760&sads=2aI8I0HwJfHY7zDiCK6Y0wrFHGU&sadssc=1
11 gru 19:30
asdf:
nie da się wejść, zdjęcia wrzuc na postimage.org albo gdzieś indziej
11 gru 19:31
human:
Proszę.
http://img694.imageshack.us/img694/1866/48895929.jpg
11 gru 20:10
human:
Błagam o pomoc. To jest prościutkie, a mi nie wychodzi z odpowiedziami.
11 gru 21:15