matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o rozwiazanie
ola:
a=pierwiastek z 3 przez pierwiastek z 3 − pierwiastek z 7 =?
11 gru 18:31
ola:
11 gru 18:41
bezendu1990:
https://matematykaszkolna.pl/forum/przyklady9.html
zapisz to poprawnie i napisz polecenie zadania
11 gru 18:45
ola:
a=
√
3
√
3
−
√
7
=? tylko
√
3
ma byc w ulamku na gorze a reszta na dole
11 gru 18:53
bezendu1990:
−3−
√
21
ok to masz
4
11 gru 18:54