matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o rozwiazanie
michu:
a=pierwiastek z 3 przez pierwiastek z 3 − pierwiastek z 7 =?
11 gru 17:59
irena_1:
√
3
√
3
+
√
7
3+
√
21
3+
√
21
a=
*
=
=−
√
3
−
√
7
√
3
+
√
7
3−7
4
11 gru 18:01
michu:
a nie ma byc 3+2
√
3
?
11 gru 18:07