matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pochodna z pi/2
ja\:
π
(π)'*2 − (2)'π
0−0
(
)'=
=
=0
2
2
2
4
Pytanie czy dobrze obliczylem ?
11 gru 14:21
Ingham:
π
to stała
2
11 gru 14:22
ja\:
aha , okej czyli od razu bedzie zero .
11 gru 14:26