| 2x+2 | x+2 | 7 | ||||
√ | − √ | = | ||||
| x+2 | 2x+2 | 12 |
| 2x+2 | x+2 | 7 | ||||
(√ | −√ | )2=( | )2 | |||
| x+2 | 2x+2 | 12 |
| 2x+2 | x+2 | (2x+2)(x+2) | 49 | ||||
+ | −2√ | = | |||||
| x+2 | 2x+2 | (x+2)(2x+2 | 144 |
| 2x+2 | x+2 | 49 | |||
+ | −2= | ||||
| x+2 | 2x+2 | 144 |
| (2x+2)2+(x+2)2−2(x+2)(2x+2) | 49 | ||
= | |||
| (x+2)(2x+2) | 144 |
| x2 | 49 | ||
= | |||
| (x+2)(2x+2) | 144 |
| 294−350 | ||
x1= | ≈−0,608 | |
| 92 |
| 294+350 | ||
x2= | =7 | |
| 92 |
| 16 | 9 | 4 | 3 | 16 | 9 | 7 | ||||||||
√ | − | }= | − | = | − | = | ||||||||
| 9 | 16 | 3 | 4 | 12 | 12 | 12 |