Dziękuje za pomoc
Hedroks: 1.Ile jest liczb czterocyfrowych, w których cyfry się nie powtarzają
2.Na ile sposobów 8 osób może wyjść z windy, która zatrzymuje się na 10 piętrach
3.Przekątna przekroju osiowego walca o długości d=10cm jest nachylona do płaszczyzny podstawy
pod kątem o mierze alfa=30 stopni. Oblicz objętość i pole powierzchni całkowitej tego walca.
10 gru 18:18
Hedroks: 1.Ile jest liczb czterocyfrowych, w których cyfry się nie powtarzają
2.Na ile sposobów 8 osób może wyjść z windy, która zatrzymuje się na 10 piętrach
3.Przekątna przekroju osiowego walca o długości d=10cm jest nachylona do płaszczyzny podstawy
pod kątem o mierze alfa=30 stopni. Oblicz objętość i pole powierzchni całkowitej tego walca.
10 gru 18:21
dragon: 1. 9*9*8*7
10 gru 18:22