10 gru 12:34
megi: p[rosze o pomoc
10 gru 12:36
aniabb: dobrze
10 gru 12:42
10 gru 13:10
megi: 
10 gru 13:11
aniabb:
| | 3+√17 | | 3−√17 | |
2(x+ |
| )(x+ |
| ) |
| | 4 | | 4 | |
10 gru 13:12
megi: dzieki
10 gru 13:22
10 gru 16:01
megi: proszę o sprawdzenie
10 gru 16:02
m: zle
10 gru 16:09
aniabb: 2b) −2 i −10
10 gru 16:10
aniabb: tak samo w 3b zmień znaki i zjadłaś kwadrat w a
10 gru 16:12
megi: czyli y=−1/2(x+2)(x+10)
10 gru 16:16
megi: w 3b
x1=3 a x2=2?
10 gru 16:18
aniabb: tak
tak
10 gru 16:20