matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potęgowanie
mmmm:
(
√
2
)
3
10 gru 11:16
aniabb:
=
√
8
10 gru 11:16
Artur_z_miasta_Neptuna:
√
2
= 2
1/2
(2
1/2
)
3
= 2
(1/2)*3
= 2
3/2
10 gru 11:16
mmmm:
dzieki
10 gru 11:20