f.wymierna
jagodka1511: Sprawdzi mi ktoś?
9 gru 22:18
aniabb: 2−4/3 = 2/3
9 gru 22:22
jagodka1511: nie czaje skąd się to wzięło.. mogłabyś mi rozpisać jak to zrobiłas?
9 gru 22:24
Ajtek:
Wstaw za x−2 i policz

Cześć
aniabb 
.
9 gru 22:25
jagodka1511: a to nie trzeba rozwiązać najpierw tego a potem podstawic?
9 gru 22:26
aniabb: witaj
Ajtek
| 4 | | 4 | | 4 | |
| − |
| = − |
| + 2 = 2/3 |
| −2−1 | | −2 | | 3 | |
9 gru 22:26
aniabb: a masz w poleceniu uprość ?
9 gru 22:27
jagodka1511: hehe.. no nie..
9 gru 22:27
jagodka1511: dzięki

kurde ale tu są dobrzy ludzie na tym forum, że pomagają takim jak ja
9 gru 22:28