matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz arcus
Lubie placki:
arcsin(1/2ctg(arcsin(
√
2
/2)) Wyszlo mi π/3
9 gru 21:41
Mila:
po kolei
√
2
α=arcsin
i α∊<−π/2;π/2)
2
π
α=
4
π
ctg
=1
4
1
π
arcsin
=
2
6
9 gru 22:08