matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
okrag
Adam:
Do okręgu o środku S=(−1,4) i promieniu r=
√
3
nalezy punkt A)
√
3
−1,4 B) 0,2 C) −1,1 D) 1,3
9 gru 20:22
Eta:
o: (x+1)
2
+(y−4)
2
=3 A) podstaw za x=
√
3
−1 , y=4 (
√
3
−1+1)
2
+(4−4)
2
= ......... odp: A)
9 gru 20:25