funkcja
paula: | | 3 | |
BARDZO PROSZĘ O POMOC    Naszkicuj wykres funkcji f(x)= |
| − 1.podaj równania asymptot |
| | x | |
wykresu tej funkcji oraz jej dziedzinę,zbiór wartości i miejsca zerowe.
9 gru 18:25
9 gru 18:35
9 gru 18:36
Eta:
9 gru 18:38
paula: Eta albo ktos inny możecie to dokonczyć bo ja nie wiem o co w tym wszystkim chodzi
10 gru 21:18
krystek: masz wykres i wszystko widać . Odczytaj.
10 gru 21:19
paula: i właśnie w tym problem ze nie umię a te odnośniki nic mi nie pomagają.możesz pomóc i
wytłumaczyć zebym zrozumiała?proszę
10 gru 21:22
krystek: asymptoty to proste
x=0 i y=−1
10 gru 21:27
paula: a co z resztą?
10 gru 21:28
krystek: D=R/{0}
Zw=R/{−1}
m zerowe tox=3
10 gru 21:28
paula: dzieki krystek
10 gru 21:31