matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadanie:
Ania_20:
Podaj długość promienia i wspołrzędne środka okręgu o równaniu x2+y2−4x−6y=0, przy użyciu wzoru (x−a)2+(y−b)2=r2
9 gru 16:21
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/forum.py?komentarzdo=1471
9 gru 16:25
Eta:
Nie zaśmiecaj forum takimi samymi ( banalnymi) zadaniami
9 gru 16:26
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1734.html
9 gru 16:27