matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze zby ktos to sprawdzil
hiti:
41*10
−
2−12*10
−
2=29?
9 gru 12:46
hiti:
41*10
−
2
−12*10
−
2
=29?
9 gru 12:47
Artur_z_miasta_Neptuna:
oczywiście że nie 41*10
−2
= 0,41 12*10
−2
= 0,12
9 gru 12:48
hiti:
czyli moge odp napisać 29*10
−
2
?
9 gru 12:49