oblicz
Werciaq: 10−2*0+5:5*2= ?
9 gru 01:21
asdf: proste...
10−2=8
8*0 = 0
5:5 = 1
1*2 = 2
ODP: 2

9 gru 01:30
Werciaq: 10−2*0+5:5*2= 10−0+5:10= 10−0+5/10=10−5/10=10/1−5/10=100/10−5/10=95/10=9,5
9 gru 01:38
kiep:
wszyscy źle
9 gru 02:29
Krzysiek : Ja bym napisal 12
9 gru 09:26
Mariusz: 10 − 0 + 5 : 10 = 10,5
9 gru 09:38
Mariusz: A nie... Fack.

10 − 0 + 1 * 2 = 10 + 2 = 12
9 gru 09:39
kiep:
Po kilku godzinach intensywnego myślenia z zaangażowaniem różnych kalkulatorów
i programów komputerowych pojawił się poprawny wynik. Wstyd
9 gru 14:16