Wyznacz ze wzorów
Jurek: e
L=−−−−−−−−−−−−−− wyznacz Rw
Rz+ Rw
T1−T2
n=−−−−−−−−−−−−− wyznacz T1
T1
1 1 1
−−−= −−−− + −−− wyznacz R1
R R1 R2
1 1 1
−−−= −−− + −−− wyznacz y i f
f x y
h=√c1+c2 wyznacz c1
Z góry dziekuje za rozwiazanie.
8 gru 21:40
8 gru 21:48
Jurek: Tylko proszę z wytrłumaczeniem powyzszych rozwiazań.
8 gru 21:57
dero2005:
L(R
z+R
w) = e
L*R
z + L*R
w = e
L*R
w = e − L*R
z
8 gru 22:25
dero2005:
T
1*n = T
1 − T
2
T
1*n − T
1 = − T
2 |*(−1)
T
1 − T
1*n = T
2
T
1(1 − n) = T
2
8 gru 22:28
dero2005:
R(R
2 + R
1) = R
1*R
2
R*R
2 + R*R
1 = R
1*R
2
R
1*R
2 − R*R
1 = R*R
2
R
1(R
2−R) = R*R
2
ta wersja poprawna
8 gru 22:37
dero2005:
h = √c1+c2 |2
h2 = c1 + c2
c1 = h2 − c2
8 gru 22:38
dero2005:
f(y + x) = x*y
fy + fx = xy
fy − xy = −fx |(−1)
xy − fy = fx
y (x−f) = fx
8 gru 22:44