matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytm :(
Mitti:
Log
16
x=−1/4
7 gru 19:48
Beti:
czyli 16
−1/4
= x
1
x = (
)
1/4
16
1
x =
4
√
16
1
x =
2
7 gru 19:50
Mati_gg9225535:
16
−1/4
= x
1
x=
4
√
\
16
1
x=
2
7 gru 19:51