matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
na rysunku zaznaczone sa katy. prosta l jest rownolegla do prostej k
anna:
na rysunku zaznaczone sa katy. prosta l jest rownolegla do prostej k Jesli OD=2 CD=4 DA=5 TO
7 gru 16:46
Artur z miasta Neptuna:
Podpowiedz −−−− tw. talesa
7 gru 17:06