matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1.przekątne rombu maja dlugosci 16 i 12. jesli P jest polem rombu a L jego obwod
anna:
1.przekątne rombu maja dlugosci 16 i 12. jesli P jest polem rombu a L jego obwodem to wowczas; a.P=384 b.P=192 c.L=40 d.L=80
7 gru 16:36
Saizou :
16*12
P=
2
L=4a
7 gru 16:43