matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyc limes
Pomocy:
Obliczyć granice x→0 dla (1/x
2
)
tgx
7 gru 12:17
aniabb:
http://www4a.wolframalpha.com/Calculate/MSP/MSP62101a4797hf56360ecb00001ch0c713630g3ig8?MSPStoreType=image/png&s=56&w=[[1]]&h=[[2]]
7 gru 13:12