matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdź czy ...
habababababababa:
sprawdź czy
√
9+4*
√
2
równa sie 1+2*
√
2
7 gru 09:25
camus:
√
9+4
√
2
=1+2
√
2
/
2
9+4
√
2
= (1+2
√
2
)
2
= 1+8+4
√
2
= 9+4
√
2
7 gru 09:28