matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosty logarytm
oja:
błagam niech ktos mi powie ile to jest log40 ?
7 gru 00:27
Artur_z_miasta_Neptuna:
log40 = log (4*10) = log4 + log10 = log4 + 1 = 1+ 2*log2
7 gru 00:28
oja:
oo dziekuje bardzo
7 gru 01:15