matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz pozostałe wartości funkcji wiedząc, że
Mario:
Oblicz pozostałe wartości funkcji wiedząc, że α∊(0
0
,90
0
) oraz tgα=3
6 gru 20:42
Mati_gg9225535:
sinα
tgα=
cosα
sinα
= 3
cosα
sin
2
α + cos
2
α = 1
6 gru 20:44