matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Objętość sześcianu wynosi 0,064.oblicz jego powierzchnię
ja:
Objętość sześcianu wynosi 0,064.oblicz jego powierzchnię
6 gru 16:55
Artur_z_miasta_Neptuna:
V= (jaki jest wzór
) = 0.064 <−−− ile wynosi 'a'
Powierzchnia sześcianu = ... ile
6 gru 16:56