matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pole powierzchni calkowitej szescianu o krawedzi a (wsk. P=6a^2
roksia:
a) a= 2
√
3
−1 b) a=
√
6
+
√
2
5 gru 19:19
Mati_gg9225535:
podstawdo wzoru i podnies do kwadratu wg wzorów skróconego mnożenia
5 gru 19:21