matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze pomozcie jaknajszybciej
ania:
wyznacz zbiór A ∪ B, A ∩ B, A/B, B/A jeśli A=(−3,0) B=(−≈,2)
5 gru 16:48
Mati_gg9225535:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1059.html
5 gru 16:50
ania:
czy jest tam ktos co to zrobi prosze wyznacz zbiór A ∪ B, A ∩ B, A/B, B/A jeśli A=(−3,0) B=(−≈,2)
5 gru 16:50