wyznacz zbior
ania: blagam o pomoc wyznacz zbiór A ∪ B, A ∩ B, A/B, B/A jeśli A=(−3,0) B=(−≈,2)
5 gru 16:47
5 gru 16:50
Aga1.: Nie rozumiem,cóż oznacza zbiór B?
5 gru 16:57
ania: blagam o pomoc wyznacz zbiór A ∪ B, A ∩ B, A/B, B/A jeśli A=(−3,0) B=(−≈,2)
5 gru 16:58
Mati_gg9225535: sądzę że to (−∞,2)
5 gru 16:58
ania: (−∞,2) zbior B tak to chodzi o − nieskonczonosc prosze rozwiazcie to
5 gru 17:01
ania: blagam o pomoc wyznacz zbiór A ∪ B, A ∩ B, A/B, B/A jeśli A=(−3,0) B=(−∞,2)
5 gru 17:02
ania: rozwiąze to ktos blagam o pomoc wyznacz zbiór A ∪ B, A ∩ B, A/B, B/A jeśli A=(−3,0) B=(−∞,2)
5 gru 17:04
Mati_gg9225535: Aniu spokojnie, spróbuj sama.
narysuj oś X i zaznacz na niej punkty −3 oraz 2, strzałkami obierz na osi zbiór A i B na jednym
rysunku
5 gru 17:06
ania: mati rozwiaz mi to na jutro musze to miec bd ogromnie wdzieczna a 5 lat temu studia skonczylam
i siedze dzis nad tym i czarna magia prosze rozwiaz
blagam o pomoc wyznacz zbiór A ∪ B, A ∩ B, A/B, B/A jeśli A=(−3,0) B=(−≈,2)
5 gru 17:07
Aga1.:

AUB=(−
∞,2)
A∩B=(−3,0)
A\B=∅
5 gru 17:09
Mati_gg9225535:

na zielona masz czesc wspolna, odczytaj wynik z wykresu
postępując podobnie wyznacz pozostałe zbiory, oznaczanie zielonego obszaru jest nieobowiązkowe
5 gru 17:10
ania: mati rozwiaz mi to wielkaaaaa prosba bd ci wdzieczna prosze o pomoc bo jestem zielona w tym
prosze
5 gru 17:16
ania: a pozatym male dziecko mi przeszkadza
5 gru 17:17
ania: pomoz mati jesli umiesz to zrobic z gory dzieki serdeczne
5 gru 17:18
5 gru 17:24
ania: blagam o pomoc wyznacz zbiór A ∪ B, A ∩ B, A/B, B/A jeśli A=(−3,0) B=(−∞,2)
5 gru 20:10
Beti: przecież
Aga1 już Ci to zrobiła
5 gru 20:12