matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fdhn
nieuk:
b
3
3
3a
dlaczego jesli
=
to b=
? Mi wychodzi ze b=
a
2
2a
2
5 gru 16:37
zośka:
dobrze ci wychodzi
5 gru 16:38
zośka:
3
Można też zapisać b=
a ( a za kreską, lub a nad kreską, ale nie pod)
2
5 gru 16:40
nieuk:
aha dzieki
5 gru 16:46