?
Patryk: Określ zbiór wartości funkcji
f(x)=sinx*cosx
5 gru 16:28
Saizou : y=sinx*cosx /*2
2y=2sinxcosx
2y=sin2x
więc jaki wniosek z tego płynie
5 gru 16:31
Mati_gg9225535:
sin2x ∊ <−1,1>
5 gru 16:32
Mati_gg9225535: ouu spóźniłem : >
5 gru 16:32
5 gru 16:34
Patryk: dzięki, może jeszcze coś dodam
5 gru 16:34
Patryk: to samo pytanie do
1−2sin2x
5 gru 16:45
Aga1.: 1−2sin2x=cos2x
5 gru 16:47
ZKS:
1 − 2sin2(x) = cos(2x)
5 gru 16:47
Patryk: dlaczego tak ?
5 gru 16:51
ania: wyznacz zbiór A ∪ B, A ∩ B, A/B, B/A jeśli A=(−3,0) B=(−≈,2)
pomozcie kompletnie zapomnialam jak to sie robi wchodzilam na przyklady ale nie mam pojecia jak
z tym ruszyc z gory dzieki wam
5 gru 16:53
Patryk: gdzie tu z tym
5 gru 16:54
Aga1.: @ Patryk, jest taki wzór.
5 gru 16:54
Patryk: ok napisze jak to rozumiem sprawdzicie ?
5 gru 16:56