przekątna prostopadłościanu
ciemny: Ile wynosiu przekątna prostopadłościanu o krawędziach 3cm,5cm,4cm.
4 gru 22:54
Eta:
d= √32+52+42=......
4 gru 22:55
4 gru 22:56
Eta:

d
2=a
2+b
2
D
2= a
2+b
2+c
2 ⇒ D=
√a2+b2+c2
4 gru 23:03
x: eta jestes nauczyciellka?
5 gru 22:59
x: skad tak dobrze umiesz matme ylko pozazdroscic
5 gru 23:01
x: 
?
5 gru 23:01
Mila: Eta jest gimnazjalistką niezwykle uzdolnioną.
5 gru 23:01
x: no co ty gadasz
5 gru 23:02
Ajtek:
Eta wpada do mnie na korki

.
Witajcie
Eta Mila 
.
Eta, czy zrobiłaś te zadania z gwiazdką?
5 gru 23:04
Mila: Witaj,
Eto, Ajtek
5 gru 23:10
5 gru 23:13