matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pm
sliwi6703:
A∪B, A∩B, A\B, B\A A={5,7,9} B={x:x∊C∩2<x≤9}
4 gru 20:51
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1059.html
4 gru 20:51
Eta:
B={3,4,5,6,7,8,9}
4 gru 20:52