pochodna
qew: | | x | |
Pochodna z xarcsin√ |
| ,.Gdzie jest błąd.Bo na wolphramie inny wynik wychodzi  |
| | 1+x | |
4 gru 18:23
qew: w tym drugim ułamku całość jest pod pierwiastkiem
4 gru 18:24
qew: 
?
4 gru 18:30
qew: 
?
4 gru 18:53
qew: 
?
4 gru 19:08
qew:
4 gru 19:20
qew: Pomoże ktoś?
4 gru 19:35
qew: powinienem jeszcze pomnożyć razy pochodną z pierwiastek z x/1+x
no,ale to nic nie daje,wynik dalej jest inny
4 gru 19:54
Mila: | | x | | 1 | | 1 | | 1*(x+1)−x*1 | |
arcsin√ |
| +x* |
| * |
| * |
| = |
| | x+1 | | √1−(x/(x+1)) | | 2√x/(x+1) | | (x+1)2 | |
| | x | | x | | 1 | | 1 | |
=arcsin√ |
| + |
| * |
| * |
| = dalej Ci wyjdzie, albo |
| | x+1 | | √1/(x+1) | | 2√x/(x+1) | | (x+1)2 | |
Ci dopiszę
4 gru 20:48
qew: Dziękuje,doszedłem właśnie do tego przed chwilą.Nie no wystarczy już,nie muszę mieć tego
doprowadzonego do najprostszej postaci.
4 gru 21:33
Mila:
5 gru 14:48
26 kwi 11:23
Paldas: It’s so true that mastering something new, whether it's a skill or a concept, feels a lot like
playing Doodle Baseball. You know, in that game, you gotta time your swings perfectly.
Sometimes you nail it, sometimes you totally whiff. But each swing, each attempt, teaches you
something about timing and anticipation. It's the same with learning – every stumble, every
missed opportunity is a chance to adjust and try again. Thanks for putting this into words so
well!
https://doodlebaseballgame.com
21 sie 05:52