potrzebuje pomocy.
Nicola: Dane sa dwa przeciwległe wierzchołki kwadratu A=(1,−2),C=(3,6). Wyznacz współrzędne pozostałych
wierzchołków tego kwadratu.
4 gru 17:17
Aga1.:

S
AB=(2,2)
4 gru 17:37
Zadanie: Dane sa dwa przeciwległe wierzchołki kwadratu A=(1,−2),C=(3,6). Wyznacz współrzędne pozostałych
wierzchołków tego kwadratu.
4 gru 19:33
Nicola: tylko skad sie wzieło to Sab=(2,2)?
4 gru 19:53
think: SAB to środek odcinka AC
4 gru 19:57
Mila: Przekątne są prostopadłe i dzielą się na połowy .
A=(1,−2),C=(3,6).
S jest środkiem AC;
S=(2;2)
4 gru 20:14
Nicola: Dzięki wielkie Mila
4 gru 20:16
Mila:
4 gru 20:19