matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matma
karolina:
czy dobrze to rozwiązałam : x = 10
3log5 −
1
2
log9
x=10
log125 − log3
x=10
log
10
25
x = 25
?
4 gru 16:28
Artur_z_miasta_Neptuna:
tak
4 gru 16:29
Kinga:
chyba wszystko ok
4 gru 16:30
Eta:
x= 10
log(125/3)
125
x=
3
4 gru 16:30