matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
TRYGONOMETRIA!
KASIA.:
4sin
3
x − 8sin
2
x − sinx + 2 = 0
4 gru 16:15
ICSP:
grupowanie 1 z 2 oraz 3 z 4
4 gru 16:17
KASIA.:
1
1
wychodzi mi sinx =
, sinx = −
i sinx = 2
2
2
4 gru 16:18
ICSP:
napisz jeszcze odp
4 gru 16:20