matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaż ze liczna jest naturalna
werma:
log
1
2
5
3 * log
t
rzeciego stopnia
√
6
36 * log
9
5 .. prosze o pomoc
3 gru 23:29
aniabb:
log
125
3 * log
3
√
6
36 * log
9
5 = 1/3 log
5
3 * 3 log
6
36 * 1/2 log
3
5 = = 1/2* log
5
3 *2 * log
3
5 = 1*log
5
5 = 1*1=1
4 gru 07:23