matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę pomóżcie
sliwi:
A∪B,A∩B,A\B,B\A A={579} i B={x:x∊C12<x≤9}
3 gru 21:29
ΔΔΔΔΔ:
ΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ
3 gru 21:29
sliwi6703:
A∪B ,A∩B ,A\B ,B\A A={5,7,9} i B={x:x∊C∩2<x≤9} znajdź zbiory
3 gru 22:14