3 gru 21:11
karmazynowy msciciel: kto pomoze kto pomoze
3 gru 21:29
Eta:
log2=a , log
23=b, log
25= c
| | log5 | | log5 | |
c=log25= |
| ⇒ c= |
| ⇒ log5=a*c |
| | log2 | | a | |
| | 1 | |
1/ .... = log2− |
| log5=... |
| | 2 | |
2/ ...log2
4*5= 4log2+log5=...
| | 1 | | 1 | |
3/ log415= |
| log215}= |
| (log23+log25}=... |
| | 2 | | 2 | |
| | log210 | | log22+log25 | |
4/ ...= |
| = |
| = |
| | log260 | | log222*3*5 | |
| | 1+log25 | |
= |
| =........... |
| | 2+log23+log35 | |
3 gru 21:30
aniabb:
a) a−1/2c
b) 4a+c
c) 1/2(b+c)
3 gru 21:31
karmazynowy msciciel: a czy w drugim może być log8+log10=log8+1= 3log2+1=3a+1
pozdrawiam i wielkie dzięki za włożoną prace

3 gru 21:43