matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
DZIĘKUJĘ
Wojtek:
Znajdz wielkość której: 0,8 wynosi 4m 0,25 wynosi 240
3 gru 20:55
Kejt:
0,8x=4 x=... 0,25y=240 y=...
3 gru 20:58
Wojtek:
12,8 wynosi 1920kg
3 gru 21:04
Kejt:
12,8x=1920...chyba już widać prawidłowość..?
3 gru 21:05