matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Oli:
√
24
√
2
+34
−
√
38− 12
√
2
=
3 gru 19:30
Eta:
34+24
√
2
= (4+3
√
2
)
2
i 38−12
√
2
=(6−
√
2
)
2
√
a
2
= |a| |4+3
√
2
| − |6−
√
2
| =.... dokończ..........
3 gru 19:34
Oli:
=−2+4
√
2
3 gru 19:49