matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!
supertrampka:
1.A i B sa zdarzeniami takimi ze B c A, P(A)=0,9 i P(B)=0,6 oblicz P(A−B) 2.wiadomo ze A B C omega oraz P(A)=0,7 P(B)=0,5 i P(AuB)=1 Oblicz P(A
B
)
3 gru 18:23