matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
wioleta:
2
√
2
+1
f(2
√
2
)=
jak to policzyć
?
3−2
√
2
3 gru 17:43
M:
22 sty 14:36
Jolanta:
Licznik i mianownik razy 3+2
√
2
. wzór (a−b)(a+b)=a
2
−b
2
2
√
2
+1)(3+2
√
2
)
=
9−4*2
=6
√
2
+4*2+3+2
√
2
f(2
√
2
)=8
√
2
+11
22 sty 17:53
Jolanta:
22 sty 17:53