Logarytm
Maciek: 412log2 3+3=
Wyszło mi 52 zgadza się?
2 gru 21:01
krystek: mi się nie zgadza . zapisz obliczenia.
Ja mam 192
2 gru 21:05
mala: ma być log2 3+3 czyli log2 6?
2 gru 21:06
Ajtek:
A mi 67

Kłaniam się nisko
krystek 
.
2 gru 21:09
Maciek: 4log4 3 +43 = 3+48=52
Gdzie popelniam blad?
2 gru 21:11
krystek:
Ajtku a gdzie się pomyliłam? Pozdrawiam .
2 gru 21:12
Ajtek:
4
3=

I nie + tylko razy

, Teraz zauważyłem też błąd w swoim liczeniu w pamięci

.
2 gru 21:12
Ajtek:
krystek Ty oczywiście nigdzie.
Moja pamięć bywa zawodna

.
2 gru 21:13
Eta:
43=4*4*4=
2 gru 21:13
Ajtek:
Dobry wieczór
Eta 
.
2 gru 21:14
krystek: 2log23*43=3*43=
2 gru 21:14
Eta:
Dobry,dobry

Witam
krystek i
Ajtek
2 gru 21:15
Ajtek:
Ale się wydurniłem z tą 67

.
2 gru 21:16
Maciek: A to bylem blisko prosty blad

Dzieki wielkie
2 gru 21:16
krystek: Witaj Eto !
2 gru 21:16
Eta:

odp; 192
2 gru 21:16
krystek: Ajtku , spokojnie , nie ma ludzi nieomylnych!
2 gru 21:17
Ajtek:
Co nie zmienia faktu, iż można się z mojego wydurnienia pośmiać
2 gru 21:18
krystek: 21:05 Ja też tak ! Pochwal mnie!
2 gru 21:19