matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:))
miska:
dane są funkcje f(x)=log
2
x i g(x)=log
4
x. Funkcje h: <4:∞) i k :<4,∞) określone są wzrami h(x)=
f(x)
g(x)
i k(x)=f(x)+g(x). Wyznacz zbiór wartosci h i k. baaardzoprosze o pomoc
2 gru 20:17