matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potrzebne na jutro
Łukiaaaaa:
Wyznacz wielomian v(x)=2u(x)−3w(x) wiedzac ze u(x)=3x
4
+3/2x
3
−5x
2
+3 a w(x)=2x
5
−2x
4
+2/3x
3
−2x
2
+1
1 gru 00:58
Piotr:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1434.html
1 gru 01:05