matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
objetość czworościanu
mariuszek993:
znajdź objętosć czworościanu o wierzchołkach A=(4,0,0) B=(0,6,0) C=(0,0,8) D=(4,8,10) oraz długość wysokości hd z wierzchołka D
30 lis 14:18
mariuszek993:
pomóżcie
30 lis 15:15