matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
problem :(
miska:
4*9
x
≤ 4 * 6
x
+ 3* 4
x
29 lis 22:44
Artur_z_miasta_Neptuna:
4
x
= 2
2x
6
x
= 2
x
*3
x
9
x
= 3
2x
a teraz sobie poradzisz
29 lis 22:45
miska:
niezbyt
29 lis 22:49