matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykaż: 1) (A\B)\C=(A\B)∪(A∩C) 2)A∪(B\C)=[(A∪B)\C]∪(A∩C) 3) A\[B\(C\D)]=(A\B)∪[(A
aqlec:
Wykaż: 1) (A\B)\C=(A\B)∪(A∩C) 2)A∪(B\C)=[(A∪B)\C]∪(A∩C) 3) A\[B\(C\D)]=(A\B)∪[(A∪C)\D] Prosze o pomoc
29 lis 19:40
aqlec:
29 lis 19:57
aqlec:
29 lis 20:49
aqlec:
29 lis 21:21
aqlec:
29 lis 22:30
aqlec:
30 lis 07:19