matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zdarzenia A i B są zdarzeniami z przestrzeni Ω.
PILNEPILNE:
Zdarzenia A i B są zdarzeniami z przestrzeni Ω. Oblicz P( A\B) jeśli: P(A∪B)=
4
5
P(A')=
1
2
i P(B)=
2
3
29 lis 18:43