matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
PODOBIENSTWO
Michael:
TE FIGURY SĄ PODOBNE.OBLICZ ICH POLA
29 lis 18:27
Rodney:
teraz mozesz policzyc brakujacy bok?
29 lis 18:30
Eta:
P(dużego) = 22 skala podobieństwa k= 4
P(dużego)
P( małego)=
=..........
k
2
29 lis 18:32